River Game Operations Limited tietosuoja- ja evästekäytäntö

1. MÄÄRITELMÄT

1.1 Seuraavilla termeillä on näissä ehdoissa alla olevien selitysten mukaiset merkitykset: ”Tilitiedot” tarkoittavat kaikkia tietoja, joita vaadimme pelitilin avaamiseen nimelläsi. Lisäksi tilitiedoilla tarkoitetaan kaikkia toimintoja, jotka tapahtuvat tässä tarkoitetulla pelitilillä ja sen kautta, mukaan lukien nimesi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, luottokorttitietosi, maksutapahtumatietosi, tiedot toiminnastasi pelitilläsi ja verkkosivustolla sekä kaikki sinun ja meidän välillämme tapahtuvasta yhteydenpidosta. ”Tietosuoja-asetus”tarkoittaa Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EU) 2016/679; ”FIAU”tarkoittaa rahanpesun selvittely- ja analysointiyksikköä (Financial Intelligence Analysis Unit); ”Yhteydenottotiedot”tarkoittavat minkä tahansa meille lähettämäsi yhteydenoton sisältämiä tietoja, jotka liittyvät peleihin ja muihin tuotteisiin tai palveluihin, mukaan lukien viestintäsisältö ja viestintään liittyvät metatiedot; ”Pelit”tarkoittavat kasinopelejä ja muita pelejä, jotka ovat käytettävissä verkkosivustolla; ”Pelitili”tarkoittaa virtuaalista tiliä, jonka rekisteröitynyt henkilö on nimellään luonut palveluumme jäljemmän kohdan 8 mukaisesti; ”Tunnistetiedot”tarkoittavat valitsemaasi käyttäjänimeä ja salasanaa, kun avaat pelitilin kohdan 7 mukaisesti, ja/tai kaikkia muita pelitilisi käyttötapoja; ”MGA”tarkoittaa Maltan peliviranomaisia (Malta Gaming Authority); ”Ilmoitustiedot”tarkoittavat tietoja, jotka annat meille sähköposti-ilmoitustemme ja muiden uutiskirjeidemme tilaustarkoituksessa; ”Henkilötiedot"tarkoittavat kaikkia tietoja, joita voidaan pitää henkilötietoina EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti; ”Käyttötiedot”tarkoittavat tietoja verkkosivuston käytöstäsi. Käyttötiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, maantieteellisen sijaintisi, selaintyyppisi ja -versiosi, käyttöjärjestelmäsi, sivustolle saapumisen lähteesi, vierailusi keston, sivujen näyttökerrat, verkkosivuston navigointireitit ja tietoja käyttösi ajoituksesta, tiheydestä ja kaavoista; ”Meillä”tarkoitetaan River Game Operations Limited -yhtiötä, joka on perustettu Maltan lakien mukaisesti, ja jonka toimiston osoite on Regent House, Office 21, Bisazza Street, Sliema SLM1640. Rekisterinumero on C84393. Kaikki viittaukset meihin ja monikon 1. persoonassa oleviin ilmauksiin on tulkittava sen mukaisesti; ”Verkkosivusto”tarkoittaa [casonic.com] (https://casonic.com)-sivustoa; ”Sinulla” tarkoitetaan henkilöä, joka nyt lukee näitä sääntöjä ja ehtoja mistä tahansa syystä ja millä tavalla tahansa, ja kaikki viittaukset “sinuun” ja yksikön 2. persoonassa oleviin ilmauksiin on tulkittava sen mukaisesti;

2. KEITÄ ME OLEMME

2.1 Verkkosivuston omistaa ja sitä hallinnoi River Game Operations Limited. 2.2 Voit ottaa meihin yhteyttä: (a) postitse käyttämällä yllä mainittua postiosoitetta; (b) verkkosivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella; (c) sähköpostitse osoitteesta: [email protected]. 2.3 Tietosuojavaltuutettu Tietosuojavaltuutettumme yhteystiedot ovat: Luke Ciantar Regent House, Office 21, Bisazza Street Sliema, SLM 1640 – Malta [email protected] 2.4 Vastuuvapauslauseke Huomioithan, että River Game Operations Limited aloitti toimintansa [2. elokuuta 2018]. River Game Operations Limited ei käsitellyt mitään tietojasi ennen tätä päivämäärää eikä ole vastuussa mistään mahdollisesti tapahtuneesta käsittelystä ennen edellä mainittua päivämäärää. Mikäli sinulla on kysyttävää, ongelmia tai valitettavaa tietojesi käsittelyyn liittyvistä asioista ennen edellä mainittua päivämäärää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen:[email protected].

3. MIKÄ ON TÄMÄN KÄYTÄNNÖN TARKOITUS?

3.1 Haluamme, että tiedät tarkalleen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, joten olemme laatineet tämän sivun sitä varten. Toimimme sen mukaan, KUINKA sinä käytät verkkosivustoa: 3.1.1 Mikäli vain tutustut tarjontaamme ja peleihimme tai haluat tiedustella peleistämme tai tilata sähköposti-ilmoituksemme tai uutiskirjeemme rekisteröimättä pelitiliä, kohta 4 on sinulle erityisen tärkeä. Se, mitä teemme tiedoillasi näissä tilanteissa on täysin sinusta kiinni, ja voit muuttaa valintojasi milloin vain klikkaamalla tästä. Sinulla on myös useitaoikeuksia, jotka koskevat sinua. 3.1.2 Mikäli olet tutustunut tarjontaamme ja pidät näkemästäsi, voit halutessasi pelata joitain pelejämme. Voidaksesi tehdä niin, sinun tulee rekisteröidä pelitili meille. Tämä on pakollinen käytäntö Maltan rahapelilainsäädännön ja rahanpesun vastaisen lainsäädännön mukaisesti. Pakollista on myös kaikkien rekisteröitymisprosessin ja muun palvelumme käytön aikana kysyttävien tietojen pyytäminen sinulta. Meidän tulee myös valvoa toimintaasi verkkosivustolla ja pelitililläsi ja pitää siitä kirjaa. Luethan kohdan 5huolellisesti, sillä siinä käsitellään yksityiskohtaisesti, kuinka tietojasi käsitellään. Otathan huomioon, että et tässä tapauksessa et voi kieltäytyä kyseisten tietojen käsittelystä, koska lain velvoittamana meidän tulee hankkia kaikki nämä tiedot. Ainoa vaihtoehtosi on olla käyttämättä pelejä. Sinua koskevat kuitenkin useat oikeudet.

4. HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELY MARKKINOINTITARKOITUKSIIN

4.1 Tässä kohdassa määrittelemme: (a) yleiset kategoriat henkilötiedoille, joita voimme käsitellä markkinointitarkoituksiin; (c) henkilötietojen käsittelytarkoitukset; ja (d) oikeudellinen perusta käsittelylle. 4.2 Voimme käsitellä käyttötietoja. Keräämme käyttötietoja analytiikan seurantajärjestelmällämme ja voimme kerätä myös tunnistettavia henkilötietoja huijauksentunnistusjärjestelmällämme. Käsittelemme käyttötietoja tarkoituksenamme analysoida verkkosivuston käyttöä ja varmistaaksemme, että verkkosivuston käyttökokemuksesi olisi parempi. Käsittelemme näitä tietoja myös tarjotaksemme, markkinoidaksemme ja myydäksemme muita aiheellisia tuotteita ja palveluita sinulle. Oikeudellinen perustamme käyttötietojen käsittelylle on laillinen kaupallinen etumme varmistaa, että tarjoamamme palvelut ovat relevantteja ja vertailukelpoisia kilpailijoiden tarjontaan verrattuna. Lisäksi perustana on sinun suostumuksesi – yleisesti ottaen suoritamme henkilötietojen seurantaa, mikäli olet hyväksynyt sen verkkosivuston Vaihtoehdot-sivulla. Saatamme kuitenkin säilöä nimettömiä käyttötietoja tuotteidemme, palveluidemme ja verkkosivustolla tarjottavien tietojen kehittämiseksi. 4.3 Käsittelemme ilmoitustiedot. Keräämme sinulta ilmoitustietoja, kun tilaat sähköposti-ilmoituksemme tai uutiskirjeemme. Kyseisiä tietoja käsitellään, jotta voisimme lähettää sinulle relevantteja ilmoituksia ja uutiskirjeitä, ja jotta voisimme markkinoida ja myydä sinulle muita relevantteja tuotteita ja palveluita. Oikeudellisena perustana käyttötietojen käsittelylle on suostumuksesi, jonka annat verkkosivuston Vaihtoehdot-sivulla, ja jonka voit perua milloin tahansa asetuksiasi päivittämällä samasta linkistä. 4.4 Käsittelemme yhteydenottotiedot. Keräämme yhteydenottotietosi. Verkkosivusto tuottaa myös verkkosivuston yhteydenottolomakkeen tai minkä tahansa tarjoamamme chattitoiminnon välityksellä hoidetun viestinnän metatiedot. Käsittelemme nämä tiedot, jotta voimme vastata meille lähettämääsi yhteydenottoon, ja jotta voimme tarjota, markkinoida ja myydä muita relevantteja tuotteita ja palveluita sinulle. Oikeudellisena perustana käsittelylle on laillinen etumme, joka perustuu kohtuulliseen oletukseen siitä, että sinua pitää seurata, jotta yhteydenottosi voidaan käsitellä. Saatamme myös säilöä nimettömiä yhteydenottotietoja tuotteidemme, palveluidemme ja verkkosivustolla tarjottavien tietojen kehittämiseksi. 4.5 Mitä tahansa näiden käytäntöjen muissa säännöksissä mainittuja henkilötietojasi voidaan käsitellä tarvittaessa oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, harjoittamiseksi tai puolustamiseksi tuomioistuinmenettelyssä, hallinnollisessa menettelyssä tai tuomioistuimen ulkopuolisessa menettelyssä. Oikeudellisena perustana käsittelylle on laillinen etumme, joka kuuluu meidän, sinun ja muiden laillisten oikeuksien suojeluun ja puolustamiseen. 4.6 Niiden tarkoitusten lisäksi, joiden vuoksi voimme käsitellä henkilötietojasi kuten tässä kohdassa on määritelty, voimme käsitellä mitä tahansa henkilötietojasi, kun käsittelyä vaaditaan, jotta voimme noudattaa mitä tahansa muita meitä koskevia oikeudellisia velvoitteita.

5. PELITILIISI LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

5.1 Tässä kohdassa määrittelemme: (a) yleiset kategoriat henkilötiedoille, joita käsittelemme avataksemme ja ylläpitääksemme pelitiliäsi; (c) henkilötietojen käsittelytarkoitukset; ja (d) oikeudellinen perusta käsittelylle. 5.2 Käsittelemme tilitietojasi päivittäin. Keräämme tilitietoja (a) sinulta, kun (i) rekisteröit pelitilin palveluumme tai (ii) hyväksyt olemassa olevan pelitilisi siirtämisen meille. Keräämme tilitietoja sinulta myös (b) ohjelmistojen sovelluksista, tietokannoista ja tietojärjestelmistä, joita käytämme kerätäksemme tietoja kaikesta toiminnasta pelitililläsi. Mikäli hyväksyt olemassa olevan pelitilisi siirron meille, saamme kaikki olemassa olevaan pelitiliisi liittyvät tiedot sekä tiedot, jotka olivat edellisellä toimijalla (jonka hallussa tietosi säilytetään lakisääteisen ajanjakson verran). Tilitietoja voidaan käsitellä verkkosivuston ylläpitämiseksi. Tilitietojen käsittelyllä varmistetaan myös, että: voit pelata pelejä ja tehdä panostuksia; voit nostaa ja tallettaa varoja (antamiesi ohjeistusten perusteella) käyttäen luottokorttiasi ja pankkitiliäsi; henkilöllisyytesi todennetaan; pelitilillesi tallennetut rahat on hankittu laillisesti; toimintasi pelatessasi pelejä ja käyttäessäsi verkkosivustoa on lainmukaista, rehellistä ja noudattaa sääntöjä ja ehtoja sekä on sovellettavan lainsäädännön mukaista. Seuraamme kaikkea toimintaasi pelitililläsi ja tallennamme tiedot siitä. Toimimme näin: (a) noudattaaksemme pelaamista ja rahanpesun vastaista lainsäädäntöä ja muuta Maltalla voimassa olevaa lainsäädäntöä; (b) varmistaaksemme verkkosivuston ja pelien suojauksen; (c) tarjotaksemme sinulle palvelun ja (d) viestittääksemme sinulle tähän palveluun liittyvistä asioista. Oikeudellisena perustana tilitietojen käsittelylle on laillinen etumme varmistaa: verkkosivuston, pelien ja liiketoiminnan hyvän hallintatavan mukainen järjestäminen; sinun ja meidän välisen sopimuksen asianmukainen hoitaminen; tietojen ylöskirjaaminen yrityskäyttöön; sekä lakisääteinen velvollisuutemme noudattaa Maltalla pelialaan sovellettavaa lainsäädäntöä. Nojaamme antamaasi suostumukseen myös tilitietojen käsittelyn suhteen, sillä voit sulkea pelitilisi ja pyytää kaikkien siihen liittyvien tietojen poistamista. Toiminnassa olevan pelitilin pitäminen ilman, että myöntää meille luvan kaikkien tilitietojen käsittelyyn, kuten tässä kohdassa ja muualla tässä käytännössä on määritelty, EI kuitenkaan ole mahdollista. 5.3 Tämän käytännön muissa säännöksissä yksilöidyt henkilötietosi voidaan käsitellä tarvittaessa oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, harjoittamiseksi tai puolustamiseksi tuomioistuinmenettelyssä, hallinnollisessa menettelyssä tai tuomioistuimen ulkopuolisessa menettelyssä. Oikeudellisena perustana käsittelylle on laillinen etumme, joka kuuluu meidän, sinun ja muiden laillisten oikeuksien suojeluun ja puolustamiseen. 5.4 Niiden tarkoitusten lisäksi, joiden vuoksi voimme käsitellä henkilötietojasi, kuten tässä kohdassa on määritelty, voimme käsitellä mitä tahansa henkilötietojasi, kun käsittelyä vaaditaan. Voidaksemme noudattaa mitä tahansa muita meitä koskevia oikeudellisia velvoitteita.

6 KENELLÄ ON KÄYTTÖOIKEUDET TIETOIHISI ORGANISAATIOSSAMME

6.1 Tässä kohdassa selvitämme kenellä organisaatiossamme on käyttöoikeudet mihinkin tietoihin, ja kuinka käyttöoikeuksia on rajoitettu. 6.2 Kukin toimisto nimeää henkilön tai henkilöt, joiden vastuulla on varmistaa, että suojatut tiedot sekä laitteisto ja sähköinen media, joille tiedot on tallennettu, tuhotaan asianmukaisesti siten, ettei tietoja voi tuottaa uudelleen. 6.3 Kukin toimisto nimeää henkilön tai henkilöt, jotka hallinnoivat valvontaprosessia, ja henkilön tai henkilöt, jotka kirjaavat tietojen hävityksen hävityksestä vastaavan henkilöstön nimeämisestä alkaen lopulliseen hävitykseen saakka. 6.4 Tietojen käsittelyketju määritellään ja asetetaan voimaan hävittämisasiakirjassa, ja käsittelyketjussa selvästi yksilöidään hävitettävä sisältö tai media sekä hävityksestä vastuussa oleva henkilö tai henkilöt. 6.5 Tiedot hävittämisestä säilötään tietyn ajanjakson verran, ja kukin toimisto lähettää raportin ISO:lle kahdesti vuodessa. 6.6 Kaikki hävityksestä vastuussa olevat työntekijät saavat jaksottaista koulutusta IT-käytännöistä ja toimintatavoista sekä ohjelmiston ja työkalujen käytöstä, joiden avulla mediaa ja laitteita valmistellaan ja tarkastetaan hävittämistä varten. 6.7 Työntekijät, järjestelmän ylläpitäjät tai johtavassa asemassa työskentelevät henkilöt, jotka tarkoituksenmukaisesti tai tietoisesti rikkovat tai muuten väärinkäyttävät tässä käytännössä määriteltyjä säännöksiä, voivat saada osakseen kurinpitotoimia tai rikosoikeudellisia seuraamuksia.

7 HENKILÖTIETOJESI JAKAMINEN MUILLE

7.1 Tässä kohdassa selvitämme, missä tapauksissa henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansille osapuolille. 7.2 [casonic.com] (https://casonic.com)-verkkosivuston fyysinen sijaintion Amazon EU SARL London-pohjainen cloud hosting. 7.3 Henkilötietosi voidaan luovuttaa mille tahansa yritysyhtymämme jäsenelle (tällä tarkoitetaan tytäryhtiöitämme, perimmäistä hallintayhtiötämme ja kaikkia sen tytäryhtiöitä) sikäli kuin se on kohtuudella tarpeen tässä käytännössä mainituista syistä. 7.4 Henkilötietosi voidaan luovuttaa vakuutuksenantajillemme sekä ammattikonsulteille, palveluntarjoajille, neuvonantajille ja liikekumppaneille sikäli kuin se on kohtuudella tarpeen yritystoiminnassamme, markkinoinnissamme, vakuutusturvamme hankkimisessa ja ylläpitämisessä, riskien hallinnassa, asiantuntijoiden neuvonnan hankkimisessa ja oikeudellisten kiistojen ratkaisemisessa. 7.5 Voimme luovuttaa sähköpostiosoitteet tai puhelinnumerot sähköposti- tai tekstiviestimarkkinoinnin viestintätarpeisiin, jotka sinä olisit hyväksynyt rekisteröityessäsi tai muulloin. Näiden tietojen saajat eivät lähetä sinulle markkinointiviestejä puolestamme. Tiedot yksinkertaisesti kirjataan heidän järjestelmäänsä (API-yhteys), jolloin työntekijämme voivat hoitaa CRM-toimintoja. Työntekijöidemme käyttöoikeudet näihin tietoihin on rajattu vain tarpeen vaatimiin tilanteisiin. 7.6 Valtaosa palveluntarjoajista, liikekumppaneista ja muista osapuolista, jotka saavat tiedot, ja joilla on käyttöoikeudet sinusta tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti keräämiimme tietoihin, sijaitsevat EEA:n eli Euroopan talousalueen sisällä, ja olemme solmineet tietojenkäsittelysopimukset näiden osapuolten kanssa. Toimimme yhteistyössä myös palveluntarjoajien, liikekumppaneiden ja muiden tietoja vastaanottavien osapuolten kanssa, jotka sijaitsevat EEA:n ulkopuolella. Meillä on asianmukaiset oikeus- ja turvallisuussuhteet näiden osapuolten kanssa, ja olemme toimineet siten, että voimme varmistaa, että he noudattavat yleisiä tietosuoja-asetuksia. Tarpeen mukaan olemme laatineet Euroopan unionin rajojen yli tapahtuvaa tiedonsiirtoa koskeviin mallisopimuksiin perustuvia sopimuksia sekä yrityksen sitovia sääntöjä tarvittaessa tai soveltuvin osin. 7.7 Voimme luovuttaa henkilötietosi, kun luovutus on tarpeen meitä koskevien oikeudellisten velvoitteiden ja niiden noudattamisen nojalla, tai jotta voimme turvata elintärkeät etusi tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeät edut. Huomioithan, että mikäli meillä on syytä epäillä, että rikot mitä tahansa rahanpesun vastaista lainsäädäntöä, olemme velvollisia ilmoittamaan siitä asianmukaisille viranomaisille. Voit lukea lisätiedot sääntöjen ja ehtojen kohdista 4.3 ja 8.12.

8 HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA POISTAMINEN

8.1 Tässä kohdassa selvitämme tietojen säilytyskäytäntöjämme ja menettelytapojamme, jotka on suunniteltu varmistamaan sen, että noudatamme meitä koskevia oikeudellisia velvoitteita henkilötietojen säilyttämisessä ja poistamisessa. 8.2 Mitä tahansa tarkoitusta tai tarkoituksia varten käsittelemiämme henkilötietoja ei säilötä pidempään kuin säilöntää edellyttävät tarkoitukset vaativat. 8.3 Säilömme ja poistamme henkilötietosi seuraavasti: (a) Säilömme tietosi niin kauan kuin tilisi on käytössä tai tarpeellinen palveluiden tarjoamiseen sinulle. (b) Mikäli haluat poistaa tilisi tai pyytää, ettemme enää käytä tietojasi palveluiden tarjoamiseen sinulle, ota meihin yhteyttä osoitteeseen: [email protected]. 8.4 Joissain tapauksissa meidän ei ole mahdollista kertoa sinulle etukäteen ajanjaksoja, joiksi henkilötietosi säilötään. Tällaisissa tapauksissa määritämme säilytyksen keston seuraavien tekijöiden perusteella: asiaa koskevan lainsäädännön tai asian mukaisen viranomaisen ohjeistuksen noudattaminen, riidan ratkaiseminen ja sopimuksen toimeenpano. 8.5 Sen estämättä, mitä tässä kohdassa muuten on säädetty, voimme säilyttää henkilötietojasi, kun luovutus on tarpeen meitä koskevien oikeudellisten velvoitteiden ja niiden noudattamisen nojalla, tai jotta voimme turvata elintärkeät etusi tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeät edut.

9 MUUTOKSET

9.1 Pidätämme oikeuden muokata tätä käytäntöä aika ajoin julkaisemalla uuden version [Casonic.com]-sivustolla. Lisäksi ilmoitamme sinulle kaikista merkittävistä muutoksista erityisellä ilmoituksella verkkosivustolla sekä kirjautuessasi sisään pelitilillesi. 9.2 Sinun tulee vahvistaa tämä käytäntö ja antaa hyväksyntäsi uudelleen ennen kuin voit jatkaa pelien käyttämistä verkkosivustolla. Mikäli et hyväksy päivitettyä käytäntöä, et voi enää käyttää pelejä verkkosivustolla.

10. OIKEUTESI

10.1 Voit pyytää meitä toimittamaan sinulle kaikki sinua koskevat henkilötiedot, joita meillä on hallussamme, täyttämällä tämän lomakkeen. Nämä tiedot jaetaan vain, jos pystyt asianmukaisesti todistamaan oman henkilöllisyytesi. Siihen tarkoitukseen käy yleensä kuvallinen kopio passistasi, joka on asianajajan, notaarin, tilintarkastajan tai pankin vahvistama. Tämän lisäksi sinun tulee toimittaa alkuperäinen kopio kotitalouden laskusta kuten sähkölaskusta, josta näkyy nykyinen kotiosoitteesi. 10.2 Voimme pidättää pyytämiäsi henkilötietoja itsellämme lainsäädännön asettamissa rajoissa. Siinä tapauksessa, että eväämme pyyntösi, annamme sinulle siihen syyn. Sinulla on oikeus valittaa kuten alla kohdassa 15 on määritelty. 10.3 Voit milloin tahansa ohjeistaa meitä muuttamalla asetuksiasi Vaihtoehdot-sivulla, että henkilötietojasi ei tule käsitellä markkinointitarkoituksiin. 10.4 Sinulla on myös seuraavat oikeudet: Oikeus tulla unohdetuksi – tietyissä tilanteissa voit pyytää, että sinusta hallussa pitämämme tiedot poistetaan täysin tiedoistamme. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen – tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa käsittelyä. Oikeus siirrettävyyteen – sinulla on oikeus siirtää sinusta hallussa pitämämme tiedot toiselle organisaatiolle. Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä mukaan lukien profilointia – sinulla on oikeus joutua automaattisen käsittelyn tai profiloinnin oikeudellisten vaikutusten kohteeksi. Oikeus käsittelyyn tuomioistuimessa. Kaikki yllä mainitut pyynnöt välitetään soveltuvin osin kohdassa 7 mainituille asian mukaisille kolmansille osapuolille.

11. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOT

11.1 Verkkosivustomme saattaa sisältää hyperlinkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille ja tietoja niistä. Emme pysty hallitsemaan kolmansien osapuolten käytäntöjä tai menettelytapoja emmekä ole niistä vastuussa.

12. LASTEN HENKILÖTIEDOT

12.1 Verkkosivusto ja siellä tarjottavat pelit ovat ainoastaan yli 18-vuotiaiden henkilöiden käytettävissä. Mikäli meillä on syytä uskoa, että hallussamme on tätä ikärajaa nuoremman henkilön henkilötietoja, poistamme ne välittömästi.

13. TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

13.1 Kerrothan meille, mikäli hallussamme olevia henkilötietojasi tulee korjata tai päivittää.

14. EVÄSTEET

14.1 Eväste on tiedosto, joka sisältää tunnisteen (kirjain- ja numerojonon), jonka verkkopalvelin lähettää verkkoselaimelle ja jonka selain säilöö. Tämän jälkeen tunniste lähetetään palvelimelle takaisin aina, kun selain pyytää palvelimelta sivua. 14.2 Verkkoselain voi säilöä tietyn tyyppiset evästeet ja ne pysyvät kelvollisina evästeeseen asetettuun vanhenemisajankohtaan saakka, ellei käyttäjä poista evästettä ennen vanhenemisajankohtaa. Toisenlaiset evästeet vanhenevat käyttäjän lopetettua istuntonsa, kun verkkoselain suljetaan. 14.3 Evästeet eivät tavanomaisesti sisällä mitään tietoja, joista käyttäjän henkilöllisyys voitaisiin tunnistaa, mutta sinusta säilyttämämme henkilötietojen ja evästeistä kerättävien ja niihin säilöttyjen tietojen välillä voi olla yhteys. Jotkin evästeet tulevat suoraan verkkosivustoltamme ja toiset taas kolmansilta osapuolilta, jotka ovat asettaneet evästeitä sivustollemme. Asiaan löytyy selvennys täältä: Käyttämämme evästeet. 14.4 Useimmat selaimet sallivat sinun olla hyväksymättä evästeitä ja poistaa niitä. Tähän liittyvät menettelytavat vaihtelevat eri selainten ja selainversioiden välillä. Voit kuitenkin hankkia ajan tasalla olevaa tietoa evästeiden estämisestä ja poistamisesta näistä linkeistä: (a) [https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en] (https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en) (Chrome); (b) [https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences] (https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences) (Firefox); (c) [http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/] (http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/) (Opera); (d) [https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies] (https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) (Internet Explorer); (e) [https://support.apple.com/kb/PH21411] (https://support.apple.com/kb/PH21411) (Safari); and (f) [https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy] (https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy) (Edge). 14.5 Kaikkien evästeiden estäminen vaikeuttaa monien verkkosivustojen käyttämistä. Mikäli estät evästeet, et voi käyttää verkkosivustomme kaikkia toimintoja.

15. VALITUKSET

15.1 Mikäli haluat jättää valituksen siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi (tai kuinka kolmannet osapuolet käsittelevät niitä kuten kohdassa 7 on mainittu) tai kuinka valituksesi on käsitelty, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan tietosuoja-asiamiehemme toimistoon (https://idpc.org.mt/) ja tietosuojavaltuutetullemme. Tämän tietosuoja- ja evästekäytännön versio on 1.1, ja se päivitettiin viimeksi [26.6.2018]. Se on voimassa ja koskee sinua, kunnes uusi versio lisätään verkkosivustolle ja hyväksyt sen.